Algemene voorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden 2020 Opsmuk / hoge hul 45 / 8000 Brugge

 1. Aanvaarding van de voorwaarden.
  Bij verkoop wordt er gevraagd om onze algemene en specifieke voorwaarden van verkoop en levering te aanvaarden. Bij het aanvaarden van de algemene verkoopsvoorwaarden, verklaar je ook akkoord met de algemene voorwaarden en ons privacy beleid.
 2. Prijzen van producten
  2.1 De prijs van een product is zoals de prijs vermeld staat op onze webshop. Wanneer er een sprake is van een technische fout in de prijzen zijn wij hier niet voor aansprakelijk. Bij melding van deze fout zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk rechtzetten. De online prijzen zijn inclusief 21% Belgische btw.
  2.2 Een prijs kan in tijd wijzigen. Wanneer een product is afgerekend telt de prijs op het moment van de afrekening.
 3. Afbeeldingen van producten
  3.1 De afbeeldingen op onze website zijn een zo realistische mogelijke weergave van de producten in werkelijkheid. Wij proberen zoveel mogelijk info over onze producten te verschaffen. Het is ook steeds mogelijk om onze producten fysiek in onze showroom te zien in Brugge. Op vraag versturen we ook graag extra afbeeldigen per mail van onze producten. Ondanks onze inspanningen is het helaas technisch niet mogelijk om online exact dezelfde kleuren weer te geven als het product in realiteit. De website kan bezocht worden op verschillende toestellen met verschillende schermresoluties. Dit kan altijd voor een afwijking zorgen tussen het afgebeelde product online en het werkelijke product.
 4. Prijzen van producten
  4.1 De prijs van een product is zoals de prijs vemeld staat op onze webshop. Wanneer er een sprake is van een technische fout in de prijzen zijn wij hier niet voor aansprakelijk. Bij melding van deze fout zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk rechtzetten. De online prijzen zijn inclusief Belgische 21% btw.
 5. Leveringstermijn
  Na het plaatsen van je bestelling wordt jouw tafel klaargemaakt in ons atelier. Dit duurt ongeveer zes weken. Zodra het product klaar is, nemen we contact op om afhalen of levering af te spreken.
 6. Aanvaarding
  Onze goederen worden altijd beschouwd als in ons atelier verkocht, ontvangen en aanvaard. Ze worden op risico van de ontvanger vervoerd, zelfs in het geval van een “franco” verkoop of levering. Elk eventueel probleem moet met de vervoerder besproken worden. Indien de goederen leverbaar zijn, en de goederen worden niet afgehaald door de klant of blijven op vraag van de klant bij de firma opgeslagen, dan wordt de bestelling gefactureerd op datum dat deze leverbaar was en is de betaling (opeisbaar) vanaf de vervaldag van de factuur. De kosten van de opslag van de goederen zal tevens aangerekend worden.
 7. Klachten
  Wij proberen klachten of vragen zo goed en snel mogelijk op te lossen. Bel ons op +32 478758218 of ons op creatief@opsmuk.be, dan helpen we je zo snel mogelijk. Heeft de klacht betrekking op de tafel zelf? Stuur ons dan, indien mogelijk, een foto toe, zodat we mee kunnen denken over een gepaste oplossing. Voor algemene vragen kan je ook steeds op creatief@opsmuk.be of +32 478758218 terecht.
 8. Herroepingsrecht
  In de EU heeft u het recht om binnen 14 dagen alsnog af te zien van online-aankopen en van andere aankopen van goederen en diensten die u niet in een winkel gedaan heeft (bijv. telefonisch of aan de deur).
  Indien we het meubelstuk moeten ophalen het meubelstuk rekenen we eenmalig 65 euro. Bij een retour waarvoor een verhuislift nodig is rekenen we eenmalig 125 euro. Let wel op! Op maat gemaakte tafels of andere meubelstukken worden speciaal voor jou gemaakt. Omdat dit maatwerk is, kan het om die reden niet geretourneerd worden.
 9. Garantie
  We vinden kwaliteit zeer belangrijk en bieden daarom een garantie van één jaar op fabricage fouten. Daarnaast wordt elke tafel door ons gecontroleerd, voordat hij wordt geleverd, op die manier zorgen we ervoor dat je alleen de beste kwaliteit krijgt. Hou er wel rekening mee dat de houten producten natuurlijke producten zijn. Het meubel moet geplaatst worden in een omgeving met een normale kamertemperatuur en met een normale ventilatie.
 10. Betaling
  Je kan online afrekenen met Bancontact of een kredietkaart. Na betaling sturen we de voldane factuur via mail door. Bij bestelling via mail of in ons atelier, werken we met een voorschotfactuur van 50%. We starten met je bestelling zodra het voorschot is voldaan. Na levering volgt de restfactuur die binnen de aangegeven termijn voldaan moet worden. Wil je graag een factuur voor jouw bedrijf? Vergeet dan niet je facturatiegegevens (inclusief btw-nummer) door te geven.
 11. Auteursrecht
  Zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is het strikt verboden de ontwerpen, afbeeldingen, tekst, logo’s, code en of andere inhoud te kopiëren. Ook na aankoop van een product mag het ontwerp(en), afbeeldingen, logo’s tekst, code en of andere inhoud niet worden gekopieerd, gereproduceerd of op enige andere wijze worden herverdeeld.
[]