SHOP

Kom onze meubelen bekijken én voelen

Je bent welkom in onze showroom, je kan er terecht om al onze tafels te ontdekken. Naast de tafels vind je er ook alle opsmuk om jouw tafel helemaal af te werken. Stoelen die perfect matchen, mooie kaarsen, placemats, droogbloemen, …..

De openingsuren en ons adres kan je hier vinden 

Atelier

Ons atelier is de plek waar de magie gebeurt. Hier maken we jouw tafel met de hand en volledig op maat. Door de verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen bepaal je zelf de uitstraling van je tafel. Het vervaardigen ervan gebeurt in verschillende stappen die alles samen ongeveer zes weken in beslag nemen.

 

Zo maken wij jouw unieke tafel

We starten altijd met het onderstel in staal. Dat lassen we op maat en dit gaat vervolgens naar de poederlakkerij om in de juiste kleur te zetten. Daarna maken we het tafelblad. Hiervoor kiezen we enkel duurzame houtsoorten zoals eerste klasse eik voor onze binnentafels en padoek, ecologisch hardhout voor de buitentafels. Zo krijg je steeds een uniek tafelblad in kwaliteitshout. Na het monteren van het onderstel en het tafelblad krijgt deze laatste nog een ’finishing touch’. De bladen van de binnentafels behandelen we met een naturelle watergedragen vernis. Een extra beschermlaagje zeg maar op het hout die zich zo makkelijk laat onderhouden.  

Kom je graag eens langs, maak een afspraak.

[]