Realisaties

Residentieel
- Blankenberge

Over dit project

Handdoekrek

Een witte badkamer met zwart stalen accenten. De zwart stalen accenten in deze badkamer komen zo mooi tot hun recht in deze ruimte. Door alles wit te laten met hier en daar een zwart detail krijg je een mooi effect. Het handdoekrek komt zo mooi tot zijn recht hier. It’s all in the details!

Residentieel
- Brugge

Over dit project

Opsmuk in stijl

Binnenkijken bij Lori, een creatieve duizendpoot met oog voor al wat mooi is. Zot van papier, van haar 2 kinderen, interieur … Details tellen, alles past altijd bij mekaar, ook in haar interieur. Wit in combinatie met zachte tinten en naturel hout trekt ze door doorheen het huis. Lees meer op lorimariette.be

Horeca
- Brugge

Over dit project

Extra large eettafel

Een extra lange eettafel in deze prachtige B&B in hartje Brugge www.bguest.be. De tafel is uniek en op maat gemaakt voor deze ruimte.‘ s Morgen gezellig rond de tafel genieten van een heerlijk ontbijt in een prachtige omgeving, zalig toch!

  1. Bel ons op het nummer
    0478 75 82 18

  2. Stuur een mailtje naar:
    creatief@opsmuk.be

  3. Maak een afspraak
    en kom bij ons langs!

OPSMUK
Hoge Hul 45,
8000 Brugge

Ook een project in gedachten?

Een project of een idee in gedachten?

Heb je zelf een idee voor een unieke tafel of meubel? Of heb je enkele specifieke interieurwensen die je graag in een origineel design zou willen gieten? Met onze inzichten en met jouw wensen in gedachten helpen we je graag met de uitwerking ervan. Heb je al een schets of een plannetje of moet het nog volledig geconcretiseerd worden? Kom langs of stuur ons een mailtje en vertel er ons alles over. We bekijken samen hoe we jouw idee of ontwerp het best kunnen vormgeven.

 

Waarom samenwerken met OPSMUK?

[]