Wie zijn wij?

Wij zijn Jan en Bieke, In het dagelijkse leven man en vrouw en de ouders van dochter Marielou. Daarnaast interieurliefhebbers en creators van tafels en meubelen in hout en staal. Niets is fijner als koppel om dezelfde passie te delen en elkaars liefde voor pure, warme materialen om te zetten in iets tastbaars dat een interieur kan ‘opsmukken’.

De ene (Jan) creëert met zijn handen en zet een idee om in een eigen design. Meestal een tafel, maar dat kan evengoed eens een plantenstaander of een handdoekenrek zijn. Als het maar mooi, puur en uniek is. De ander (Bieke) heeft gevoel voor interieurinrichting en heeft oog voor alles wat een interieur doet stralen. Samen onze passie delen en unieke designtafels en woonaccessoires maken in mooie, natuurlijke en duurzame materialen maakt ons gelukkig.

De naam Opsmuk? Dat was een ingeving. Net zoals onze ontwerpen waarbij het vaak om een rijpingsproces gaat. We wisselen voortdurend van ideeën en gedachten tot we een ontwerp hebben dat 100% voldoet aan onze wensen. Dan pas zijn we klaar om onze tafels te delen met jou.

Een pure en natuurlijke stijl die een vleugje natuur letterlijk naar binnen brengt. Zo zouden we de Opsmukstijl omschrijven. Dat resulteert in toegankelijke, stijlvolle designs die warmte en gezelligheid toevoegen aan elk interieur.

Een tafel brengt mensen samen en vormt veelal het kloppend hart van een woning. Daarom houden we er ook van om je persoonlijk te ontmoeten en te ontdekken wat je mooi vindt en waar jij je goed bij voelt. We willen voor jou dan ook een interieur creëren met niet alleen een eyecatcher die de sfeer in je interieur bepaalt, maar ook een inrichting waarin je kan thuiskomen. 

Kortom, wij maken graag een tafel voor jou die het waard is om een centraal plekje in je woning of tuin in te palmen en waar zelfs de volgende generatie kan aan plaatsnemen.

[]